Vranken-Pommery Monopole er et champagnekonglomerat med hovedsæde i byen Reims i Champagne-regionen i Frankrig. Virksomheden blev dannet i 1976 gennem en fusion mellem Champagne Vranken, Champagne Pommery og Heidseick & Co Monopole, tre prominente champagnehuse med stærke historiske rødder.

Vranken-Pommery Monopole har en imponerende portefølje af champagnemærker, der inkluderer Pommery, Vranken, Heidsieck & Co Monopole, Charles Lafitte og flere andre. Disse mærker repræsenterer forskellige stilarter af champagne og forskellige niveauer af kvalitet.

Vranken-Pommery Monopole har vinmarker i forskellige cru’er (klassificerede områder) i Champagne-regionen og har dermed adgang til højkvalitetsdruer. De bruger hovedsageligt de tre primære druesorter i Champagne: Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

Vranken-Pommery Monopole er kendt for sin dedikation til kvalitet, innovation og bæredygtighed. De har implementeret forskellige bæredygtighedsinitiativer for at reducere deres miljøpåvirkning og bevare Champagne-regionens unikke økosystem.