Les Grandes Marques er de 24 store, gamle huse i champagne.

AYALA
Grundlagt i 1860. Beliggende i Aÿ. Chef de Cave: Caroline Latrive.
Stil: Ren og frisk.

BILLECART-SALMON
Grundlagt i 1818. Beliggende i Mareuil-sur-Aÿ. Chef de Cave: Florent Nys.
Stil: Delikat og balanceret.

BOLLINGER
Grundlagt i 1829. Beliggende i Aÿ. Chef de Cave: Gilles Descôtes.
Stil: Kompleks og oxidativ.

CANARD-DUCHÉNE
Grundlagt i 1868. Beliggende i Ludes. Chef de Cave: Laurent Fédou.
Stil: Intens og frisk.

DEUTZ
Grundlagt i 1838. Beliggende i Aÿ. Chef de Cave: Michel Davesne.
Stil: Elegant og vinøs.

GOSSET
Grundlagt i 1584. Beliggende i Aÿ. Chef de Cave: Odilon de Varine.
Stil: Kompleks og elegant.

CHARLES HEIDSIECK
Grundlagt i 1851. Beliggende i Reims. Chef de Cave: Cyril Brun.
Stil: Kompleks og dyb.

HEIDSIECK & CO
Grundlagt i 1785. Beliggende i Épernay. Chef de Cave: Dominique Pichart.
Stil: Rund og ristet.

KRUG
Grundlagt i 1843. Beliggende i Reims. Chef de Cave: Julie Cavil.
Stil: Rig og kompleks.

LANSON
Grundlagt i 1760. Beliggende i Reims. Chef de Cave: Hervé Dantan.
Stil: Frisk og ren.

LAURENT-PERRIER
Grundlagt i 1812. Beliggende i Tours-sur-Marne. Chef de Cave: Michel Fauconnet.
Stil: Frisk og elegant.

MERCIER
Grundlagt i 1858. Beliggende i Épernay. Chef de Cave: Christophe Bonnefond.
Stil: Rig og frugtig.

MÖET & CHANDON
Grundlagt i 1743. Beliggende i Épernay. Chef de Cave: Benoît Gouez.
Stil: Ristet og frugtig.

G.H. MUMM
Grundlagt i 1827. Beliggende i Reims. Chef de Cave: Laurent Fresnet.
Stil: Frugtig og kompleks.

JOSEPH PERRIER
Grundlagt i 1825. Beliggende i Châlons-En-Champagne. Chef de Cave: Nathalie Laplaige.
Stil: Frugtig og elegant.

PERRIER-JOUËT
Grundlagt i 1811. Beliggende i Épernay. Chef de Cave: Séverine Frerson.
Stil: Let og frugtig.

PIPER-HEIDSIECK
Grundlagt i 1785. Beliggende i Reims. Chef de Cave: Émilien Boutillat.
Stil: Frisk og kikset.

POL ROGER
Grundlagt i 1849. Beliggende i Épernay. Chef de Cave: Damien Cambres.
Stil: Floral og cremet.

POMMERY
Grundlagt i 1858. Beliggende i Reims. Chef de Cave: Clément Pierlot.
Stil: Raffineret og elegant.

LOUIS ROEDERER
Grundlagt i 1776. Beliggende i Reims. Chef de Cave: Jean-Baptiste Lecaillon.
Stil: Cremet og elegant.

RUINART
Grundlagt i 1729. Beliggende i Reims. Chef de Cave: Frédéric Panaïotis.
Stil: Reduktiv og floral.

SALON
Grundlagt i 1911. Beliggende i Le Mesnil-sur-Oger. Chef de Cave: Michel Fauconnet.
Stil: Kompleks, rig og elegant.

TAITTINGER
Grundlagt i 1734. Beliggende i Reims. Chef de Cave: Alexandre Ponnavoy.
Stil: Frugtig og elegant.

VEUVE-CLICQUOT
Grundlagt i 1772. Beliggende i Reims. Chef de Cave: Didier Mariotti.
Stil: Rig og kompleks.