E-vilkår

Når du handler på champagneeventyr.dk skal du være over 18 år gammel. Du bekræfter at du er dette ved at markerer i feltet, at du har læste vilkår og betingelser.

Betaling
Champagneeventyr modtager betaling med VISA og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Champagneeventyr bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Champagneeventyr sender løbende hurtigst muligt og gerne samme dag som ordreafgivelse. Vinen kan forventes at være hos kunden inden 5 hverdage.

Vi sender med PostNord og vi leverer til en pakkeshop nær dig.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Hagelskjær vin vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Champagneeventyr
Birkevej 26
8240 Risskov

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@champagneeventyr.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Ved returnering modtagers kun uåbnede flasker.

Ved bestilling af Eventyrkassen og dermed oprettelse af månedligt abonnement på 995 kr., accepteres at Champagneeventyr trækker beløbet månedligt (beløbet trækkes d. 28. i hver måned), mod at der sendes to flasker vin. Ønskes abonnementet opsagt, gøres dette skriftligt til info@champagneeventyr.dk. Mailen skal være modtaget d. 25. i måneden før den måned abonnement ønskes opsagt fra.

Da vi handler med gamle vine kan det ikke garanteres at vinen er i sin bedste stand. Hos Champagneeventyr gør vi alt for at kvalitetssikre vinen, før den kommer til salg, men vi har ikke garanti på drikkeligheden af vinen. Dette må være en risiko ved køb af gammel vin. Skulle køber modtage en vin, som vedkommende finder udrikkelig, hører vi gerne fra vedkommende.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk